MCM

Notícies

18.06.2021

Servei Educatiu del Museu de Manresa 2021-2022

Un any més des del Servei Educatiu del Museu de Manresa  us proposem un seguit d’activitats educatives entorn el patrimoni de Manresa adreçades a totes les edats.

Amb motiu de les obres de millora del museu, no us podem  oferir les activitats a les sales d'exposicions permanents del museu però sí el Joc de Rol, Manresa 1300 i els itineraris per Manresa, el medieval, modernista, barroc, llegendes, ignasià...i les visites als espais patrimonials de la nostra ciutat, el Carrer del Balç, l'Espai 1522, la Cova o La Seu.

Com a novetat us proposem una visita guiada al nou espai del Museu, eMM2 - Espai Memòries, Magatzem Lapidari de la plaça de la Reforma i a  la intervenció artística "El que diuen les pedres callen els arbres" de l'artista Jesús Galdón". També aquest nou curs reprenem les visites, "El Museu a les escoles".

Adjuntem el catàleg del Servei Educatiu del Museu amb totes les activitats, recordeu que les podeu combinar al vostre gust, ens adaptem als vostres interessos perquè pugueu preparar la vostra sortida a mida.

Per a més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Enviar
Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits