MCM

Notícies

03.06.2020

El Museu torna a obrir a les visites amb mesures especials de protecció després del tancament per l'emergència del covid19.

Us recomenem confirmar horaris i condicions de visita al nostre tf. 93 874 11 55, atès que es poden produir canvis de darrera hora que modifiquin aquestes condicions.

Pla de Reobertura per al Museu de Manresa

BENVINGUTS ALTRA VEGADA AL MUSEU.

D’ACORD AMB LA SITUACIÖ SANITÂRIA PRESENT LA VISITA NOMÉS ES POT EFECTUAR SEGUINT DETERMINADES CONDICIONS.

US AGRAÏM LA VISITA. US AGRAÍM LA COMPRENSIÓ I LA RESPONSABILITAT DAVANT LES NORMES.

Horaris: VISITA CONCERTADA de Dilluns a divendres de 10 a 14 h.

            VISITA “LLIURE” dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

                                   diumenge i festius de 10 a 14 h

              L’entrada al museu és gratuïta.

 

ESPAIS OBERTS:

Sala "petit museu" amb una selecció dels fons del museu que actualment degut a les obres de remodelació de l'edifici no són accessibles i IMATGERIA DE LA CIUTAT.

Sala Antoni Viladomat i Manalt. A la 2a. planta, exposa un conjunt d'obres d'aquest important pintor català del s. XVIII. Un dipòsit temporal del Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Es podrà accedir al Claustre com a espai de descans i esbarjo.

Sempre d'acord amb les mesures de precaució que s'expressen en aquest pla.

    

. Cal portar mascareta. L’ús de mascareta és obligatori per poder accedir al museu.
. Caldrà respectar la distància mínima de seguretat de 2 metres entre persones.
. El Museu proporcionarà solució hidroalcohòlica per a desinfectar-se les mans.

. També es proporcionaran guants plàstics d’un sol ús.
. No es permet tocar els objectes ni les vitrines. Tampoc es podrà seure en els bancs que hi ha durant el recorregut interior. Es podrà fer ús dels bancs del claustre com a zona de descans.

. L’aforament general s’ha reduït segons l’establert en cada fase de l’estat d’alarma i a les condicions pròpies de la visita al nostre museu.

L'aforament previst per a les visites, que es faran individualment o en unitats de convivència, és de 4 unitats alhora a l'interior del museu.

. La visita al museu serà individual o en grups de convivència. Queden suspeses, de moment, les visites guiades per a grups, els itineraris, les activitats educatives i, en general, qualsevol activitat.
. L’ús de l’ascensor quedarà reduït a les persones amb dificultats de mobilitat, sempre prioritzant el seu ús de manera individual. En horari de caps de setmana o en altres circumstàncies que es consideri oportú s’habilitarà l’ús de l’ascensor en sentit ascendent per facilitar el recorregut i evitar zones de confluència de visitants.

. S’han reforçat els serveis de neteja. S’han tancat alguns dels lavabos. S’ha reservat com a lavabos per a ús públic els que estan situats al claustre.


. No estarà permès l’accés a la botiga. Ni es distribuirà cap tipus d’informació impresa en paper als visitants. S’informarà d’enllaços web o apps mòbil on es poden trobar aquestes informacions.
. Les taquilles situades a la recepció del museu estaran tancades.

. La gestió de l’Acollida de Pelegrins i altres efectes turístics s’efectuaran temporalment a l’Oficina de Turisme de Manresa, a la Plaça Major.

 

. És important que per accedir al museu espereu a ser atesos pel personal de recepció que us donarà les indicacions adients a la visita: recorregut i manera d’efectuar-lo i altres indicacions per facilitar la visita.

CALDRÀ SEGUIR EN TOT MOMENT LES INDICACIONS DEL PERSONAL DEL MUSEU 

Enviar
Ajuntament de Manresa
Fons europeu de desenvolupament regional
© 2009 Museu Comarcal de Manresa. Tots els drets reservats.
Informació  |  Crèdits