Servei Educatiu del Museu Comarcal de Manresa 2016/2017

  • Data: 25/07/2015


Llegiu en el pdf adjunt la proposta global del Servei Educatiu del Museu (caldrà que el baixeu primer i després l'obriu).

Les activitats són les propostes del Museu Comarcal de Manresa que inclouen activitats que es fan també el Carrer del Balç i al nou Espai Manresa 1522 (ambdós vinculats al museu). 

Aquest curs presentem unes activitats noves adreçades a nens i nenes de P4 i P5 i de 1r Cicle de primària. En aquest cas serà la proposta del museu que anirà a l'escola a visitar-los i a fer-los participar en l'activitat. Es fan en col·laboració amb la Regidoria d'Ensenyament i amb el programa Manresa 2022. Amb aquestes dues noves propostes es completa el cicle d'activitats elaborades a l'entorn d'Ignasi de Loiola que varem iniciar el curs passat.

No dubteu en trucar-nos per ampliar informació i concretar les característiques de les activitats. Durant el curs elaborem activitats puntuals que pot ser que no surtin en aquest document.

En els apartats corresponents de la nostra pàgina web sobre les activitats didàctiques trobareu més informació, i clicant sobre el botó "material didàctic" trobareu una col·lecció de materials editats pel museu al llarg dels anys i que us poden ser d'utilitat per preparar les vostres visites (fixeu-vos, en cada cas, en les condicions d'ús dels diferents materials).